Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rekolan Kino sijaitsee vuonna 1948 valmistuneessa työväentalossa. Rakennus on palvellut yli 60-vuotisen historiansa aikana monia alueen asukkaita; tiloissa on vuosikymmenten aikana kokoontunut lähiseudun puutarhaviljelijöitä, shakinpelaajia, harrastelijanäyttelijöitä ja erilaisia musiikinharrastajia. Taloa on käytetty myös Rekolan kansakoulun opetustiloina. Elokuvia alettiin esittää 1950-luvun alussa, jonka jälkeen Kino on toiminut elokuvateatterina muutaman vuoden taukoa lukuunottamatta näihin päiviin asti.

Kesällä 1998 tilat remontoitiin ja uusittiin Euroopan Unionin URBAN-projektille myönnetyllä rahoituksella etenkin nuorten toimintaa ajatellen, mutta Kino on tarjonnut monipuolista kulttuuria myös kaikenikäisille lähialueen asukkaille.

Rekolan Kinoa on käytetty myös suomalaisten elokuvantekijöiden kuvauspaikkana. Tiloissa kuvattiin mm. Markku Pölösen Badding-elokuvaa. Vanhan rakennuksen nostalginen henki luo tunnelmaa ilman lavasteitakin.

Nykyään Rekolan Kino toimii monitoimitalona, jossa säännöllisen elokuvatoiminnan päättymisen jälkeen pidetään edelleen konsertteja sekä yksityisten ja yritysten juhlatilaisuuksia.